Samen zijn wij PRO

GroenLinks, PvdA en fractie D66 en dorpsgenoten die geen lid zijn van een landelijke partij gaan aan de slag als PRO. We trokken al samen op als oppositie binnen de gemeenteraad. Door als één blok de verkiezingen in te gaan bieden we een krachtig tegenwicht aan de grotere, gevestigde orde. Ook bieden wij als nieuwe, lokale partij een plek aan kiezers, die zich niet thuis voelen bij een van de ‘landelijke’ partijen maar wel vooruitstrevend willen stemmen.

ja! ik word PRO lid!

Fractie PRO 2022 – 2026

Sjanne Quellhorst

Sjanne Quellhorst

“Als lijsttrekker wil ik de mensen laten zien dat in de lokale politiek ook voor nieuwe gezichten en frisse winden plek is. Ik wil binnen de gemeente ook het geluid van jonge mensen (van leeftijd en geest) vertegenwoordigen.”

Wiel Blezer

“Door krachten te bundelen vormen wij een goed alternatief bij de volgende verkiezingen. Ga uit van de kracht van de lokale mensen”

Franklin Boon

“Met nieuwsgierigheid, betrokkenheid, inzet en bezieling kunnen we samen het onmogelijke mogelijk maken..”

Ron Mourmans

“Ik sta als eerste niet partijgebonden lid op plaats 5 op de kieslijst. Met PRO wil ik in de raad een frisse, progressieve rood-groene wind door de gemeente Eijsden-Margraten laten waaien.”