kand2022-wielblezer

Wiel Blezer

PRO | PvdA

Samenwerken is in Eijsden-Margraten heel belangrijk want momenteel heeft de oppositie nauwelijks invloed op het beleid. Door de krachten te bundelen en gezamenlijk te groeien, bieden we een goed alternatief na de volgende verkiezingen. Samen hebben we meer slagkracht om veranderingen tot stand te brengen. Zelf sta ik tussen de mensen en zo zal ik ook steeds proberen te handelen: niet van bovenaf het beleid bepalen maar van onderuit, gedragen door de bevolking. Gebruik de kracht van de lokale mensen, burgerparticipatie staat bij mij dan ook hoog aangeschreven.

Ik ben geboren en getogen in Margraten, ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik ben verenigingsmens, erelid van de voetbalclub waar ik 46 jaar gevoetbald heb. Actief geweest bij de wandelvereniging WVT’93 en 11 jaar lid geweest van de carnavalsvereniging. Ik heb sportduiken en mountainbiken als hobby, en zing bij het mergelland mannenkoor. Ook ben ik jarenlang lid geweest van de ondernemingsraad van de brandweer Zuid-Limburg.
Ik ben al 40 jaar werkzaam op het laboratorium van DSM en de laatste 15 jaar bij Intertek. Voorheen deed ik vooral allerlei metingen. Momenteel doe ik het beheer en onderhoud van de laboratoriumapparatuur in alle fabrieken op het Chemelot terrein. (Emissiemetingen, reactormetingen en veiligheidsmetingen).

neem contact op met Wiel