kand2022-ronmourmans
Ron Mourmans op LinkedInRon Mourmans op InstagramRon Mourmans op YouTube

Ron Mourmans

kandidaat raadslid

Als eerste niet partijgebonden lid sta ik op de 5e plaats op de kieslijst van PRO Eijsden-Margraten. Ik ben Ron Mourmans en samen met mijn partner Dorieke en onze kinderen wonen we in het pand van het voormalige Chinees-Indisch restaurant dat we omgetoverd hebben in een kunstzinnig woon/werkhuis met de naam D’O Studio – Gallery aan het centrale plein in Cadier en Keer.
Mijn doelstelling bij PRO is het behalen van een raadszetel waarna ik via nieuw te maken beleid een frisse, progressieve rood-groene wind door de gemeente Eijsden-Margraten wil laten waaien. Met mijn ervaring in de gemeentelijke politiek, 3 raadsperiodes tussen 2006-2018 waarvan 10 jaar raadslid, heb ik zeer ruime dossierkennis en beschik over een groot netwerk binnen en buiten de ambtelijke organisatie. Die ervaring is zeer belangrijk voor een nieuwe partij als PRO binnen het nieuwe gemeentebestuur waar wij deel van willen uitmaken.
Daarom is voor mij als ongebonden PRO lid iedere stem straks in maart 2022 belangrijk, noteer daarom al vast: Lijst PRO – nummer 5.
Politiek wil ik me sterk maken voor de dossiers Burgerparticipatie, Energietransitie, Onderwijs, Sport, Ruimtelijke Ordening, Verkeer/Mobiliteit en Natuur maar ook hondenbeleid zal, zoals voorheen, zeker mijn aandacht hebben.

Tijd voor een Progressieve en frisse Rood-Groene wind in Eijsden-Margraten; Tijd voor Verkiezingen!

Ron Mourmans
Torenstraat 2
6267 ES, Cadier en Keer
T: 043 – 407 02 40
M: 06 – 215 76 79 7

neem contact op met Ron